Rabu, 12 Maret 2014

Problemerne i denne forskning er:

Problemerne i denne forskning er:( 1) Hvordan er den studerendes læring præstation med traditionel vurdering ?( 2) Hvordan er den studerendes læring præstation med portfolio vurdering ?( 3) Hvordan er forskellen mellem den studerendes læring præstation med traditionel vurdering vurdering og portefølje ?
1.3 Målsætninger for forskningBaseret på forskning ovenstående spørgsmål , er de vigtigste formål med denne forskning for at finde ud af følgende:(1) At beskrive den studerendes læring præstation med traditionel vurdering.( 2) For at beskrive den studerendes læring præstation med portfolio vurdering.(3) For at finde ud af forskellen mellem den studerendes læring præstation med traditionel vurdering vurdering og portefølje.



1.4 Betydningen af ​​forskningResultatet af denne forskning kan have betydning for uddannelsesområdet , i form af at give oplysninger til lærere og studerende om , hvordan porteføljen implementeret en i skolen især på SMP 4. Jambi . Desuden kan det være i stand til at hjælpe lærere og elever at forstå fordelene og svagheder for at bruge portefølje vurdering. Det kan også være en henvisning til yderligere forskning , især en forskning om portfolio vurdering.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar