Rabu, 12 Maret 2014

Det kan sammenfattes ,

Det kan sammenfattes , at porteføljen er en samling af de studerendes arbejde og dokumentation om de studerendes læring fremskridt (dvs. de studerendes opgave , test , ydeevne og aktivitet) regelmæssigt og kontinuerligt. Portefølje kan være i form af de studerendes arbejde , de studerendes svar på lærerens spørgsmål , anekdotiske optegnelser af de studerende, rapport af de studerendes aktivitet og de ​​studerendes sammensætning eller journal.
2.5.1 Grundlæggende principper for vurdering i Portefølje Assessment ModelPortefølje vurdering af modellen vedrører en række grundlæggende principper for vurderingen ( Budimansyah , 2002). De grundlæggende principper for vurdering er:(1 ) Princippet om proces og produkt vurdering



http://myp2p
http://www.odcr.com
Portefølje vurdering proces og produkt anvender den model af undervisning og læring. Vurderingen af ​​læreprocesser fik fra anekdotiske optegnelser om de studerendes holdninger i læring, deres entusiastiske , og mange andre. Et andet aspekt i vurderingen er struktureret opgave fra læreren at vurdere, om opgaven er gjort godt og alvorligt eller ej. Udover det, kan vurderingsprocessen gøres ved at se rapporterne fra de studerendes aktivitet uden for skolen aktivitet, uanset om de har støtte deres læreproces eller ej.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar